Legal Studies Europa - Legal Studies-programmer Legal Studies Europa

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.Europa er ved konvention, en af ​​verdens 's syv kontinenter. Omfatter vestligste punkt i Eurasien, Europa er normalt opdelt fra Asien ved vandskellet deler i Ural og Kaukasus-bjergene, Ural floden, Det Kaspiske Hav og Sortehavet, og v… Læs mere

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Europa er ved konvention, en af ​​verdens 's syv kontinenter. Omfatter vestligste punkt i Eurasien, Europa er normalt opdelt fra Asien ved vandskellet deler i Ural og Kaukasus-bjergene, Ural floden, Det Kaspiske Hav og Sortehavet, og vandvejene forbinder den sorte og Det Ægæiske Hav.

Legal Studies Europa - Tag din Legal Studies Europa. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
University of Bradford
Bradford , United Kingdom + 1 Mere

Vores lov PhD-program giver dig mulighed for at udføre juridisk forskning under tilsyn af vores internationale, erfarne og højt engagerede fakultet.

Vores lov PhD-program giver dig mulighed for at udføre juridisk forskning under tilsyn af vores internationale, erfarne og højt engagerede fakultet. -
PhD
Fuldtid
Deltid
3 år
Engelsk
01 Sep 2020
på universitet
 
University of Camerino the international School of Advanced Studies
Camerino , Italy

Område: Juridisk og Samfundsvidenskab

Område: Juridisk og Samfundsvidenskab -
PhD
Fuldtid
3 år
Engelsk, Italiensk
November 2019
24 Jun 2019
på universitet