Filter
PhD
Letland Rēzekne Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Rēzekne - PhD-uddannelser i Rēzekne PhD, Rēzekne

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Letland, officielt Republikken Letland er et land i den baltiske region Nordeuropa. Landet grænser mod nord af Estland, mod syd af Litauen, mod øst af Rusland, og mod sydøst fra Belarus. Letterne er et baltiske folk, kulturelt relateret til litauerne. Capital er Riga, som er hjemsted for Letlands universitet med mere end 23.000 indskrevne studerende.

PhD Rēzekne - Tag din PhD i Rēzekne. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Letland
Rēzekne
Studietype
Hastighed
Rezekne University of Applied Sciences

Programmet er designet til at imødekomme behovene hos praktikere, der ønsker at undersøge nogle aspekter af deres fagområde. Kandidater begynder på højt niveau, praksisba ... [+]

Programmet er designet til at imødekomme behovene hos praktikere, der ønsker at undersøge nogle aspekter af deres fagområde. Kandidater begynder på højt niveau, praksisbaseret forskning i et af forskningsområderne. Det er en forskningsgrad, hvis formål er at hjælpe fagfolk til at udvikle et forhold mellem forskning og deres faglige aktiviteter.

Besøgende professorer fra partneruniversiteter vil blive involveret som lærere og rådgivere i programmet. Studerende har mulighed for at deltage i Erasmus mobilitet til studier og praktikophold. Undervisningssproget er engelsk.

Kvalifikation tildelt: Ph.d.-grad i pædagogik (ph.d.).

Adgangskrav: Mastergrad i pædagogik, psykologi, uddannelsesledelse eller humanitær videnskab, samfundsvidenskab, social velfærd og socialhjælp, hvis erhvervserfaring i uddannelse mindst 3 år.... [-]

Letland Rēzekne
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Rezekne University of Applied Sciences

Målet med ph.d.-uddannelsen er at forberede forskere inden for analyse, modellering og design af informationsteknologiindustriens systemer til at fremme elevernes teoreti ... [+]

Målet med ph.d.-uddannelsen er at forberede forskere inden for analyse, modellering og design af informationsteknologiindustriens systemer til at fremme elevernes teoretiske viden og forskningsfærdigheder samt anvendelse af forskningsresultater på følgende områder:

business og turisme informationssystem modellering;systemisk regionaludvikling planlægning;det politiske system og offentlig forvaltning modellering;logistikinformationssystemer og transportmodellering;produktionsprocessen modellering;e-learning system design;simulering teknologiudvikling.

Besøgende professorer fra partneruniversiteter vil blive involveret som lærere og rådgivere i programmet. Studerende har mulighed for at deltage i Erasmus mobilitet til studier.... [-]

Letland Rēzekne
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk