Filter
PhD
Letland Rēzekne Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Rēzekne - PhD-uddannelser i Rēzekne PhD, Rēzekne

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Letland, officielt Republikken Letland er et land i den baltiske region Nordeuropa. Landet grænser mod nord af Estland, mod syd af Litauen, mod øst af Rusland, og mod sydøst fra Belarus. Letterne er et baltiske folk, kulturelt relateret til litauerne. Capital er Riga, som er hjemsted for Letlands universitet med mere end 23.000 indskrevne studerende.

PhD Rēzekne - Tag din PhD i Rēzekne. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Letland
Rēzekne
Studietype
Hastighed
Rezekne University of Applied Sciences

Programmet er designet til at imødekomme behovene hos praktiserende læger, der ønsker at forske nogle aspekter af deres praksisfelt. Kandidater gå i gang med højt niveau, ... [+]

Programmet er designet til at imødekomme behovene hos praktiserende læger, der ønsker at forske nogle aspekter af deres praksisfelt. Kandidater gå i gang med højt niveau, praksisbaseret forskning i et af de forskningsområder. Det er en forskeruddannelse, hvis formål er at hjælpe fagfolk til at udvikle et forhold mellem forskning og deres erhvervsaktiviteter.

Gæsteprofessorer fra partner universiteter vil blive inddraget som undervisere og rådgivere i programmet. Studerende har mulighed for at deltage i Erasmus-mobilitet for studier og praktik. Undervisningssproget er engelsk.

Kvalifikation tildelt: Doktorgrad i pædagogik (ph.d.).

Adgangskrav: Kandidatgrad i pædagogik, psykologi, pædagogisk ledelse eller Humanitære Sciences, samfundsfag, social velfærd og social bistand, hvis erhvervserfaring i uddannelse på mindst 3 år. Diskussion af temaet eller problemet i pædagogik, hvor forskning er blevet gjort i den indsendte papir, er påkrævet.... [-]

Letland Rēzekne
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Rezekne University of Applied Sciences

Målet med ph.d.-studium er at forberede forskere inden for informationsteknologi industrien systemanalyse, sektor modellering og design, for at fremme de studerendes teor ... [+]

Målet med ph.d.-studium er at forberede forskere inden for informationsteknologi industrien systemanalyse, sektor modellering og design, for at fremme de studerendes teoretiske viden og forskning færdigheder og anvendelsen af ​​forskningsresultater inden for følgende områder:

erhvervsliv og turisme informationssystem modellering; systemisk planlægning regionaludvikling; det politiske system og den offentlige forvaltning modellering; logistik informationssystemer og transport modellering; Produktionsprocessen modellering; E-learning system design; simulering teknologiudvikling.

Besøgende professorer fra partneruniversiteter vil blive involveret som lærere og rådgivere i programmet. Studerende har mulighed for at deltage i Erasmus + mobilitet til studier. ... [-]

Letland Rēzekne
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk