PHDSTUDIES.DK

PhD Rēzekne - PhD-uddannelser i Rēzekne PhD, Rēzekne

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Letland, officielt Republikken Letland er et land i den baltiske region Nordeuropa. Landet grænser mod nord af Estland, mod syd af Litauen, mod øst af Rusland, og mod sydøst fra Belarus. Letterne er et baltiske folk, kulturelt relateret til litauerne. Capital er Riga, som er hjemsted for Letlands universitet med mere end 23.000 indskrevne studerende.

PhD Rēzekne - Tag din PhD i Rēzekne. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Phd i pædagogik

Rezekne University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Letland Rēzekne

Programmet er designet til at imødekomme behovene hos praktiserende læger, der ønsker at forske nogle aspekter af deres praksisfelt. Kandidater gå i gang med højt niveau, praksisbaseret forskning i et af de forskningsområder. Det er en forskeruddannelse, hvis formål er at hjælpe fagfolk til at udvikle et forhold mellem forskning og deres erhvervsaktiviteter.

Phd i sociotekniske systemer modellering

Rezekne University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Letland Rēzekne

Målet med ph.d.-studium er at forberede forskere inden for informationsteknologi industrien systemanalyse, sektor modellering og design, for at fremme de studerendes teoretiske viden og forskning færdigheder og anvendelsen af ​​forskningsresultater inden for følgende områder: