PHDSTUDIES.DK

PhD i Letland - PhD-uddannelser i Letland

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Letland har både EIC'ernes og statsfinansierede videregående uddannelser. Landet har to slags videregående uddannelser. Disse omfatter de akademiske og faglige programmer. Der er tre niveauer af akademiske videregående uddannelser - bachelor-, master-og ph.d.-studier. Klimaet i landet favoriserer forskellige vintersport og rekreative aktiviteter såsom skøjteløb, skiløb og ishockey. Internationale studerende foretrækker at studere i Letland på grund af sin sociale liv, kunst og kulturinstitutioner. Landets kultur er let at vedtage for at.

PhD i Letland - Tag din PhD i Letland. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skole her!

resultater fundet Filter

Phd i virksomhedsledelse

RISEBA
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 4 år Kontakt skolen Letland Riga + 1 mere

Denne mellem universiteterne ph.d. program i Business Administration er gennemført ved to lettiske partner universiteter: RISEBA Universitet og BA School of Business. Dette program vil fungere som en inkubator for fremtidige troede ledere i den akademiske verden og i praksis ved at nedsænke dem i betydelig forskning og giver dem mulighed for at arbejde tæt sammen med senior fakultet ...

Ph.d. i pædagogik

Rezekne University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Letland Rēzekne

Programmet er designet til at imødekomme behovene hos praktikere, der ønsker at undersøge nogle aspekter af deres fagområde. Kandidater begynder på højt niveau, praksisbaseret forskning i et af forskningsområderne. Det er en forskningsgrad, hvis formål er at hjælpe fagfolk til at udvikle et forhold mellem forskning og deres faglige aktiviteter.

Ph.d. i Sociotekniske Systemmodellering

Rezekne University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Letland Rēzekne

Målet med ph.d.-uddannelsen er at forberede forskere inden for analyse, modellering og design af informationsteknologiindustriens systemer til at fremme elevernes teoretiske viden og forskningsfærdigheder samt anvendelse af forskningsresultater på følgende områder: