PHDSTUDIES

Lingvistik i Hongkong - Lingvistik-uddannelser i Hongkong Lingvistik

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Studerende af lingvistik forfølge en videnskabeligt baseret forståelse af sprog. Feltet er delt op i studier af sprog struktur, sprog mening og sprog sammenhæng med alle sub-discipliner søger at relatere lyde til deres betydning som en form for kommunikation.

Hong Kong, fundet på den sydlige kyst af Kina, landet er en af ​​de to særlige administrative områder i Republikken Kina. Hong Kong 's videregående uddannelse er placeret i Englands struktur såvel som internationale systemer. Det styres af landet 's Education Bureau.

Lingvistik i Hongkong - Tag din PhD i Hongkong. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Lingvistik, Hongkong Filter

Hong Kong Ph.d.-stipendieordning

The Hong Kong Polytechnic University Department of English
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Denne ordning giver elever fra hele verden mulighed for at studere for en ph.d.-studerende i et af Hongkongs højtrangerede universiteter.

Læs mere