PHDSTUDIES

Lingvistik i Polen - Lingvistik-uddannelser i Polen Lingvistik

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

En doktorgrad i lingvistik giver dig at have avancerede færdigheder i lingvistik område af undersøgelsen. Med denne grad, vil du forstå oprindelsen af ​​forskellige sprog i verden samt analysere deres forhold og måder, hvorpå de kan forbedres for at øge ordentlig og effektiv kommunikation mellem forskellige mennesker.

Ligesom mange andre EU-lande tilbyder Polen billigt eller endda gratis undervisning til EU-studerende. Kommende studerende skal henvende sig direkte til deres valgte polsk institution. Universitetet i Warszawa, for eksempel, gebyrer mellem £ 1300 og £ 2.500 pr år for sin engelsksprogede kurser.

Lingvistik i Polen - Tag din PhD i Polen. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Lingvistik, Polen Filter

Ph.D. i sprogvidenskab

Jan Dlugosz University
PhD
<
Fuldtid
<
8 semestre
Engelsk
Polere
på universitet

Jan Dlugosz University i Czestochowa deltager i STER-programmet og åbner rekruttering til doktorgradsskolen for kandidater fra udlandet, der ønsker at skrive en doktorafhandli ...

Læs mere