PHDSTUDIES

Lingvistik En Coruña - Lingvistik-uddannelser i En Coruña Lingvistik, En Coruña

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Der er altid behov for at have kvalitet færdigheder og viden i den voksende verden af ​​lingvistik. Markedets forventninger er høje, især i gæstfrihed ledelse verden og andre relaterede områder. Kurset vil give dig en chance for at lære fremmedsprog og professionelle praksis vedrørende industrien. De karrieremuligheder er enorme og global.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Lingvistik En Coruña - Tag din PhD i En Coruña. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Lingvistik, En Coruña Filter

Officielle ph.d.-program i avancerede engelske undersøgelser: lingvistik, litteratur og kultur

Universidade da Coruña
PhD
Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 semestre
01 Aug 2021
Spansk
på universitet

Programmet uddanner forskere på forskellige områder inden for engelske undersøgelser, fra litteratur og kulturstudier til lingvistik.

Læs mere

Doktorgrad i sproglige undersøgelser

Universidade da Coruña
PhD
Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
01 Aug 2021
Spansk
på universitet

Ph.d.-uddannelsen i Sprogstudier er rettet mod dem, der med en universitetsgrad og med en profil i sprog og lingvistik, ønsker at tage udfordringen med at skrive et speciale.

Læs mere