PHDSTUDIES

Lingvistik i Spanien - Lingvistik-uddannelser i Spanien Lingvistik

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Feltet af lingvistik søger at forbinde lyd til betyder som en form for kommunikation. Studerende af lingvistik typisk studere struktur, syntaks, fonologi og semantik. Kandidater med en grad i lingvistik arbejde i forskellige områder, herunder skrivning, undervisning, maskine sprog, og søgemaskine design.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Lingvistik i Spanien - Tag din PhD i Spanien. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Lingvistik, Spanien Filter

Officielle ph.d.-program i avancerede engelske undersøgelser: lingvistik, litteratur og kultur

Universidade da Coruña
PhD
Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 semestre
01 Aug 2021
Spansk
på universitet

Programmet uddanner forskere på forskellige områder inden for engelske undersøgelser, fra litteratur og kulturstudier til lingvistik.

Læs mere

Doktorgrad i sproglige undersøgelser

Universidade da Coruña
PhD
Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
01 Aug 2021
Spansk
på universitet

Ph.d.-uddannelsen i Sprogstudier er rettet mod dem, der med en universitetsgrad og med en profil i sprog og lingvistik, ønsker at tage udfordringen med at skrive et speciale.

Læs mere