PHDSTUDIES

Lingvistik i USA - Lingvistik-uddannelser i USA Lingvistik

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

En doktorgrad i lingvistik giver dig at have avancerede færdigheder i lingvistik område af undersøgelsen. Med denne grad, vil du forstå oprindelsen af ​​forskellige sprog i verden samt analysere deres forhold og måder, hvorpå de kan forbedres for at øge ordentlig og effektiv kommunikation mellem forskellige mennesker.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Lingvistik i USA - Tag din PhD i USA. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Lingvistik, USA Filter

Doktorgrad i sprogvidenskab

Atlantic International University
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Ph.D. i sprogvidenskabskursus er designet til at specialisere de studerende inden for indsamling af dybdegående viden om teoretiske spørgsmål inden for anvendt sprogvidenskab. ...

Læs mere

Phd i anvendt lingvistik

Northern Arizona University
PhD
12 Aug 2021
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Ph.d. program i Anvendt Lingvistik på Northern Arizona University er designet til at forberede fremtidige professorer, forskere og lærer trænere til at arbejde selvstændigt og ...

Læs mere