PHDSTUDIES

Litteratur i Colombia - Litteratur-uddannelser i Colombia Litteratur

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Litteratur refererer til kreative skriftlige arbejder i kategorier som poesi, romaner og fiktion at nævne nogle få. Et litteratur program kan give studerende at udforske forskellige litteratur typer. En studerende kan vælge at specialisere sig i et område som britisk litteratur eller drama, eller eksempel.

Colombia er en virkelig alsidig og enestående land, som ligger i det nordvestlige hjørne af Sydamerika. Med venlige mennesker, eksotiske landskaber og kosmopolitiske byer, er Colombia sikkert sted at lære spansk.

Litteratur i Colombia - Tag din PhD i Colombia. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Litteratur, Colombia Filter

Doktorgrad i litteratur

University of Antioquia
PhD
Engelsk
Spansk

Doktorgraden i litteratur er et program, der sigter mod en omfattende uddannelse af sine studerende som forskere inden for litteraturvidenskab. Dens formål er at reflektere ov ...

Læs mere