Filter
PhD
Studietype: alle Hastighed: alle

Logistikledelse-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Efter indtjening på lavere niveauer er det muligt at fortsætte din uddannelse til det højeste niveau ved at tjene en ph.d. Dette anses for at være den mest avancerede form for undersøgelse på de fleste områder og involverer normalt tre års intensiv forskning og afhandling af en afhandling.

Hvad er en PhD i Logistik Management? Logistik er det forretningsområde, der fokuserer på at holde forsyningskæden i bevægelse. Dem, der driver en ph.d. i Logistik Management, vil være forberedt på en ledende stilling på dette område og skal være helt bekendt med procesanalyse, lagerstyring, opgavedelegation, projektdesign og distributionsprocedurer. Logistik er en vigtig del af succesen for et selskab, der leverer slutprodukter, især hvis det gør forsendelsen førstehånds.

At tjene en ph.d. giver eleverne store fordele for deres karriere, så de kan komme ind i mange stillinger, der er utilgængelige for kandidater fra lavere uddannelser.Den løn, der er mulig at tjene, er også betydeligt højere, når du holder en ph.d.

Gebyrerne og undervisningen, som du bør forvente at opnå en ph.d.-grad, afhænger af mange variabler. Længden og studielandet, skolens og programmets valg og studiefelt har alle indflydelse på omkostningerne. Det er klogt at undersøge disse aspekter, før de tilmelder sig.

Selvom der er mange karrierer inden for logistik, vil de, der forfølger en ph.d. på dette område, højst sandsynligt fylde stillingen som logistikchef, som er ansvarlig for at overvåge hvert distributionselement. Andre ledelsespositioner omfatter lagerledere, transportspecialister og distributionsledere. Logistikanalytikere udfylder en mere teknisk rolle i stedet for lederskab ved at analysere proceduren og identificere områder med potentiel forbedring.

Hvis du er klar til at begynde at arbejde hen imod det tilfredsstillende område af logistikstyring, skal du finde det program, der passer dig.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Logistikledelse

University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle intellektuelle og specialiserede kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af logisti ... [+]

Den studerende skal udvikle intellektuelle og specialiserede kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af logistikstyringsprincipper. Den studerende skal udvikle færdigheder inden for forskning, skrivning og kreativ tænkning inden for logistikstyringsområdet. Den studerende skal være i stand til at tage strategiske beslutninger i forbindelse med en logistikorganisation eller en virksomheds logistikfunktion og analysere og vurdere enhver intern eller ekstern beslutning, der påvirker logistikfunktionen og / eller erhvervet. Den studerende skal også være i stand til at reflektere over hans / hendes ledelsesmæssige beslutninger og applikationer til at analysere og vurdere effekten deraf i den holistiske kontekst af logistikstyring. Specialet skal udgøre en afspejling af viden og indsigt i logistikstyringsområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Hong Kong University of Science and Technology

Ph.d.-uddannelsen er designet til dem, der er interesserede i at forfølge en karriere inden for avanceret industriel forskning og udvikling, eller universitetets forsknin ... [+]

Verdensøkonomien har gennemgået en hurtig omdannelse fra en kapitalintensiv alder til en videnbaseret alder. Hele Asien-Stillehavsområdet stræber efter at opmuntre virksomheder til at imødegå udfordringerne ved denne transformation. Tilslutning til Institut for Industriel Engineering og Decision Analytics som postgraduate studerende giver dig mulighed for at få en omfattende forståelse af både teknologiske og ledelsesmæssige aspekter af nutidige spørgsmål på dette område og at bidrage til fremskridt med at drive verden fremad ved at forbedre teknologiledelsen og driftsledelse.

Ph.d.- uddannelsen er designet til dem, der er interesserede i at forfølge en karriere inden for avanceret industriel forskning og udvikling, eller universitetets forskning og undervisning. Dette program lægger vægt på uddannelse i original tænkning og uafhængig forskning. Studerende kan designe deres studieprogram til deres interesser og behov. Programmet skal dække et specialiseret område inden for industriel ingeniørvirksomhed og mindst et mindre område.... [-]

Hongkong Hong Kong
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk