PHDSTUDIES

Logistikledelse-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Efter indtjening på lavere niveauer er det muligt at fortsætte din uddannelse til det højeste niveau ved at tjene en ph.d. Dette anses for at være den mest avancerede form for undersøgelse på de fleste områder og involverer normalt tre års intensiv forskning og afhandling af en afhandling.

Hvad er en PhD i Logistik Management? Logistik er det forretningsområde, der fokuserer på at holde forsyningskæden i bevægelse. Dem, der driver en ph.d. i Logistik Management, vil være forberedt på en ledende stilling på dette område og skal være helt bekendt med procesanalyse, lagerstyring, opgavedelegation, projektdesign og distributionsprocedurer. Logistik er en vigtig del af succesen for et selskab, der leverer slutprodukter, især hvis det gør forsendelsen førstehånds.

At tjene en ph.d. giver eleverne store fordele for deres karriere, så de kan komme ind i mange stillinger, der er utilgængelige for kandidater fra lavere uddannelser.Den løn, der er mulig at tjene, er også betydeligt højere, når du holder en ph.d.

Gebyrerne og undervisningen, som du bør forvente at opnå en ph.d.-grad, afhænger af mange variabler. Længden og studielandet, skolens og programmets valg og studiefelt har alle indflydelse på omkostningerne. Det er klogt at undersøge disse aspekter, før de tilmelder sig.

Selvom der er mange karrierer inden for logistik, vil de, der forfølger en ph.d. på dette område, højst sandsynligt fylde stillingen som logistikchef, som er ansvarlig for at overvåge hvert distributionselement. Andre ledelsespositioner omfatter lagerledere, transportspecialister og distributionsledere. Logistikanalytikere udfylder en mere teknisk rolle i stedet for lederskab ved at analysere proceduren og identificere områder med potentiel forbedring.

Hvis du er klar til at begynde at arbejde hen imod det tilfredsstillende område af logistikstyring, skal du finde det program, der passer dig.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Logistikledelse Filter

Ph.d. i industriel ingeniørvidenskab og beslutning Analytics

The Hong Kong University of Science and Technology
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Programmet Doctor of Philosophy (Ph.D.) er designet til dem, der er interesserede i at forfølge en karriere inden for avanceret industriel forskning og udvikling eller univers ...

Læs mere

Ph.d. i logistikstyring

University of Johannesburg
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Den studerende skal udvikle intellektuelle og specialiserede kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af logistikstyr ...

Læs mere