$close

Filtre

Se resultater

Farmakologi Corvallis - Farmakologi-uddannelser i Corvallis Farmakologi, Corvallis

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde.    Farmaceutisk videnskab er et tværfagligt felt, der fokuserer på interaktioner mellem stoffer og menneskekroppen. Studerende på dette område kan lær… Læs mere

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

Farmaceutisk videnskab er et tværfagligt felt, der fokuserer på interaktioner mellem stoffer og menneskekroppen. Studerende på dette område kan lære at modulere interaktioner for at give bedre og sikrere lægemidler og terapier rettet mod menneskers sygdom.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Corvallis, Oregon med en befolkning på mindre end 70.000 er den vigtigste by i Oregon. Det har det højeste antal højere læreanstalter i hele staten Oregon.

Farmakologi Corvallis - Tag din PhD i Corvallis. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Oregon State University College of Pharmacy
Corvallis, USA

College of Pharmacy ved Oregon State University tilbyder et forskningsorienteret kandidatstudium inden for farmaceutisk videnskab, der er individuelt designet til at opfylde h ... +

College of Pharmacy ved Oregon State University tilbyder et forskningsorienteret kandidatstudium inden for farmaceutisk videnskab, der er individuelt designet til at opfylde hver studerendes karriereinteresser og mål. Vores nationalt anerkendte fakultetsmedlemmer har styrker inden for alle områder inden for lægemiddelvidenskab, og mange er blevet anerkendt for undervisningskompetence, fremragende forskning og deres professionelle aktiviteter. Forskningsfokusområder inkluderer udforskning og design af antiinfektionsmidler, design og udvikling af innovative lægemiddeldoseringsformer og mekanismerne og konsekvenserne af lægemiddelinteraktioner med levende organismer. Vi accepterer i øjeblikket ansøgninger fra studerende, der er interesseret i doktoren i filosofi (Ph.D.) eller terminal Master of Science (MS) i farmaceutiske videnskaber, der omfatter disciplinerne farmaceutisk, medicinsk kemi / naturlige produkter eller farmakologi. Potentielle studerende kan ansøge om doktoren i filosofi (ph.d.) eller kandidatgrad i farmaceutiske videnskaber i college for farmaci, der omfatter disciplinerne farmaceutisk, medicinsk kemi / naturlige produkter eller farmakologi. -
PhD
Engelsk
på universitet