Filter
PhD
Makedonien Skopje Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Skopje - PhD-uddannelser i Skopje PhD, Skopje

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Makedonien 's store overflod af naturlige og kulturelle attraktioner gør det til et attraktivt rejsemål for besøgende. Skopje er det land 's politiske, kulturelle, økonomiske og akademiske centrum og har flere universiteter.

Højere uddannelsesniveau kan fås fra universiteterne i Skopje. Cyril og Methodius University of Skopge, University for Information Science and Technology og slaviske Universitet er de mest kendte navne. Disse universiteter giver de bedste uddannelsesmæssige standarder i Skopje.

PhD Skopje - Tag din PhD i Skopje. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Makedonien
Skopje
Studietype
Hastighed
South East European University

Uddannelsen har til formål at: Bidrage til miljømæssige tendenser udviklet i vores samfund; Foster offentlige mening for at løse miljøproblemer; Videnskabelig undersøgels ... [+]

Uddannelsen har til formål at:

Bidrage til miljømæssige tendenser udviklet i vores samfund; Foster offentlige mening for at løse miljøproblemer; Videnskabelig undersøgelse; Karriere

Med færdiggørelsen af ​​ph.d.-studiet studerende tilegner 180 ECTS. Deres viden og færdigheder kan anvendes effektivt inden for Environmental Management til forskningsformål. Desuden kan finde beskæftigelse i institutionerne til miljøbeskyttelse, hvor de kan anvende deres erhvervede viden i praksis.

Læringsresultater

Viden og forståelse

Viser en systematisk forståelse af forskningsfeltet og indgående kendskab til forskningsmetoder og færdigheder inden for dette område i overensstemmelse med de højeste internationale standarder; Avanceret viden om virkningerne af naturlige processer, der finder sted i miljøet; Avancerede miljømæssige emner som drivhuseffekten, syreregn, luftforurening; Avanceret viden om betydningen af ​​effektive foranstaltninger til at beskytte og forbedre miljøet. ... [-]
Makedonien Tetovo Skopje
September 2019
Engelsk,Makedonsk,Albansk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk