PHDSTUDIES.DK

PhD Skopje - PhD-uddannelser i Skopje PhD, Skopje

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Makedonien 's store overflod af naturlige og kulturelle attraktioner gør det til et attraktivt rejsemål for besøgende. Skopje er det land 's politiske, kulturelle, økonomiske og akademiske centrum og har flere universiteter.

Højere uddannelsesniveau kan fås fra universiteterne i Skopje. Cyril og Methodius University of Skopge, University for Information Science and Technology og slaviske Universitet er de mest kendte navne. Disse universiteter giver de bedste uddannelsesmæssige standarder i Skopje.

PhD Skopje - Tag din PhD i Skopje. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Phd i miljøledelse

South East European University
på universitet Fuldtid 6 semestre September 2019 Makedonien Tetovo Skopje + 1 mere

Uddannelsen har til formål at: Bidrage til miljømæssige tendenser udviklet i vores samfund; Foster offentlige mening for at løse miljøproblemer; Videnskabelig undersøgelse...