PHDSTUDIES.DK

PhD i Malaysia - PhD-uddannelser i Malaysia

Der er en række af valg af universiteter og programmer for at tjene en ph.d. i Malaysia, da landet har vokset til at være en attraktiv destination for internationale studerende. Der er en række universiteter, der fokuserer på videnskab og teknologi, blandt andre fag, og har høj kvalitet forskningsprogrammer. En anden fordel er, at tjene en ph.d. i Malaysia kan være en brøkdel af prisen i forhold til universiteter i Europa og USA. Studerende kan også drage fordel af den internationale tilstedeværelse samt den lokale asiatiske kultur, der tilbyder et spændende miljø for at forfølge en ph.d..

Program krav varierer dog, som de fleste ph.d.-uddannelser, kræver en ph.d. i Malaysia omfattende forskning inden for undersøgelse, der fører til at skrive en afhandling eller speciale, og derefter forsvar af afhandlingen eller speciale foran et panel af eksperter.

Hvis du er på udkig efter en spændende destination for at fremme din uddannelse og karriere, så skal du måske overveje en ph.d. i Malaysia. Rul gennem indstillingerne nedenfor og find ud af!

resultater fundet Filter

Doktor i Filosofi (PhD)

Lakshveer Overseas Solution
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 8 år January 2020 Malaysia Kuala Lumpur + 1 mere

En Doctor of Philosophy grad, forkortet Ph.D., er den højeste akademiske grad, som alle kan tjene og tildeles af et universitet for original forskning i enhver disciplin. Det er blevet et krav til en karriere som universitetsprofessor eller forsker på de fleste områder.

Doctor of Philosophy (PhD) in Business Administration

Nilai University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 8 år January 2020 Malaysia Nilai + 1 mere

Doctor of Philosophy i Management

AIMST University
på universitet Fuldtid 1 semester Åben tilmelding Malaysia Alor Setar

Læge i filosofi i informationsteknologi

Infrastructure University Kuala Lumpur
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 5 år January 2020 Malaysia Kajang + 1 mere

Dette program sigter mod at udvikle og give næring forskningsorienterede Informationsteknologi fagfolk, der er følsomme over for den nuværende globale multikulturelle og multinationale miljø i virksomhedernes verden.

Læge i filosofi i bebyggede områder (ved forskning)

Infrastructure University Kuala Lumpur
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år January 2020 Malaysia Kajang + 1 mere

The Doctor of Philosophy (ph.d.) i Built Environment program har til formål at give mulighed for at fagfolk og kandidater til videregående viden gennem analyse, syntese og forskning i udfordrende Built Environment sektor. Dette program anbefales til dem, der forventer at engagere sig i en professionel karriere inden for forskning, undervisning eller teknisk arbejde af en avanceret natur.

Doktor i Filosofi i Islamisk Finans (PhD)

INCEIF The Global University of Islamic Finance
på universitet Fuldtid September 2019 Malaysia Kuala Lumpur

Ph.d. i islamisk finansiering vil give kandidater mulighed for at udvikle den tekniske og intellektuelle evne, der er nødvendig for at forfølge forskning på en bred vifte af områder inden for islamisk finansiering. INCEIF ph.d.-program er industridrevet, men alligevel baseret på stærke akademiske fundamentale.

Phd kunst

Asia e University
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 - 4 år January 2020 Malaysia Kuala Lumpur + 2 mere

Ph.d.-Arts Programmet byder tværfaglige kurser i historie, filosofi, jura, økonomi, Kønsforskning, Statskundskab, Sociologi, Medievidenskab og Environmental Studies med fokus på vigtige aspekter af de asiatiske og andre humanistiske og sociale traditioner.

Læge i filosofi i anlægsarbejde (ved forskning)

Infrastructure University Kuala Lumpur
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 4 år January 2020 Malaysia Kajang + 1 mere

Ph.d. program, der tilbydes på KLIUC har en større vægt på forskning i forhold til den kandidatgrad, og er rettet mod at mestre Civil Engineering viden som forberedelse til en højere karriereudvikling. Denne grad er

Phd ict

Asia e University
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 3 - 4 år January 2020 Malaysia Kuala Lumpur + 1 mere

Den AeU PhD (ikt) forbereder dig til at tage føringen i dagens hurtigt voksende felt af informationsteknologi. Dette fuldt forskningsprogram tager omkring 3-4 år og har et unikt sæt af

Phd uddannelse

Asia e University
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 3 - 4 år January 2020 Malaysia Kuala Lumpur + 1 mere

Den AeU PhD (Education) producerer fremragende fagfolk, som kan klare dagens kritiske uddannelsesmæssige udfordringer. Hver specialisering er designet til at matche aktuelle interesser. Det er gearet

Phd business administration

Asia e University
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 3 - 4 år January 2020 Malaysia Kuala Lumpur + 1 mere

AUU PhD (Business Administration) er et fuldt forskningsprogram, der giver dig de metodologiske og analytiske værktøjer, der er nødvendige for at gennemføre forskning og skabe

Læge i filosofi i bioteknologi

AIMST University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 8 år Åben tilmelding Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 2 mere

Formålet med postgraduate program er at give studerende mulighed for at øge deres viden gennem uafhængig forskning i en udvalgt gren af ​​bioteknologi. Dette vil gøre det muligt kandidater til at være kompetent i håndtering grundforskning og anvendt forskning i deres valgte specialiteter.

Doktor i Filosofi (Computing)

Sunway University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 4 år January 2020 Malaysia Shah Alam + 1 mere

Dette forskningsdrevne program sigter mod at videreudvikle dine nuværende forskningsmæssige færdigheder på et af de centrale områder inden for computing.

Filosofisk doktor (Business)

Sunway University
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 8 år January 2020 Malaysia Shah Alam + 1 mere

En doktor i filosofi (PhD) er det højeste niveau af akademisk kvalifikation, som du kan opnå. At have en ph.d. sætter dig fra hinanden: ikke kun som et tegn på akademisk ekspertise, men det viser også, at du har den ambition, kørsel og færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i selv de hårdeste intellektuelle udfordringer. Ph.d.-programmet (Business) på Sunway University Business School giver eleverne mulighed for at udvikle en dybdegående forståelse af erhvervslivet i spidsen for deres udvalgte disciplin. Universitetet har et dedikeret team af akademikere til at mentorere dig på din forskningsrejse. Vi har aktive forskere inden for regnskabsvæsen, aktuarstudier, erhvervsret, økonomi, økonomi, ledelse og marketing. Emnet for din ph.d. er for dig at beslutte, så du kan være sikker på at du vil forpligte dig til noget, som du virkelig vil nyde at studere. Du kan endda vælge at forfølge et emne, hvor du i øjeblikket driver forskning inden for din arbejdsplads. I så fald kan din ph.d. også være direkte relevant for din nuværende beskæftigelse.

Doktor i Filosofi i Biologi

Sunway University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 4 år January 2020 Malaysia Shah Alam + 1 mere

Dette forskningsdrevne program sigter mod at videreudvikle dine nuværende forskningsmæssige færdigheder på et af hovedområderne inden for biologi.