PHDSTUDIES.DK

PhD Mosta - PhD-uddannelser i Mosta PhD, Mosta

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Malta er et lille, ø land i Middelhavet, der ligger syd for øen Sicilien, Italien. Malta har fremmet sig succesfuldt som en helt tosprogede nation for maltesisk og engelsk. Det tæller for mange uddannelsesinstitutioner i resten af ​​verden som et land, hvor engelsk er det første sprog, og de vil derfor ofte endda subsidiere de studerende til at gå der for at lære det. Langt størstedelen af ​​de maltesiske borgere taler engelsk til en meget høj standard.

PhD Mosta - Tag din PhD i Mosta. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Akkrediteret PhD i Business - Overkommelig og Kraftig

Transcontinental Institution Of Higher Education
Online Online og campus kombineret Deltid 4 - 5 år Åben tilmelding Malta Mosta + 1 mere

Uforglemmelig! Ikke kun med transformerende oplevelser, men også med alt, hvad du lærer. I modsætning til traditionel uddannelse, hvor du glemmer det meste af det du lærer, opdager du det uforglemmelige og holistiske læringseventyr, der giver dig mulighed for at overskride dine potentialer. Ph.D. i Business kursus er designet til ledere, der har en passion for forskning, innovation, et ønske om at gøre en dyb forskel gennem uddannelse (både online og på jorden versioner til rådighed).