close

Filtre

Se resultater

Marineledelse-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d., eller filosofisk doktor, er den højeste universitetsgrad, der tildeles for omfattende studier på et bestemt fagområde. Krav til en ph.d. varierer efter universitet og land, og krav kan ændres som akademiske områder udvikler sig over tid. Ph.d.-programlængden varierer også afhængigt af fokusområdet; Når det er sagt, tager nogle programmer mellem fire og seks år at fuldføre.… Læs mere

En ph.d., eller filosofisk doktor, er den højeste universitetsgrad, der tildeles for omfattende studier på et bestemt fagområde. Krav til en ph.d. varierer efter universitet og land, og krav kan ændres som akademiske områder udvikler sig over tid. Ph.d.-programlængden varierer også afhængigt af fokusområdet; Når det er sagt, tager nogle programmer mellem fire og seks år at fuldføre.

Hvad er en ph.d. i Maritime Management? Denne grad fokuserer typisk på politik, lovgivning og styring af kystområder og havområder. Dette kan omfatte emnerne for havne og transport, multinationale oceaniske politikker, fiskeriområder, kystforvaltning, økosystemer og økologiske forhold mellem havmiljøer og mennesker. Studerende kan tage kurser, der beskæftiger sig med forskningsmetoder, international ret, økonomi eller statsvidenskab.De kan også samarbejde med forskere inden for oceanografi, antropologi, marine biologi, geografi eller naturressourceforvaltning. Ph.d.-uddannelser kan kræve en kandidatgrad (forudsætning for ph.d.-uddannelsen), forskning, kursusarbejde og endelig indsendelse af en unik afhandling eller en afhandling. Afhandlingen er så genstand for godkendelse og bekræftelse af et ekspertpanel udpeget af universitetet.

En ph.d.-grad kan give en stor fordel både i akademiske og faglige arenaer. Ph.d.-studier med fokus på maritim forvaltning kan udvikle vidtrækkende kritiske færdigheder inden for områder som forskningsmetodik, statistik eller computerbaserede analytiske modeller.

Ph.d.-uddannelserne kan variere meget i omkostningerne. Det er ideelt at spørge til en række forskellige skoler om potentielle udgifter.

At opnå en ph.d. kan åbne døre for beskæftigelse inden for videnskab, forskning og universitetsniveau.Bekræftede kandidater til ph.d.-uddannelser i maritim ledelse kan alternativt udføre forskning i universiteter eller marine organisationer. De kan også finde arbejde i regeringen, måske påvirke havpolitik og lovgivning. Andre muligheder kan være tilgængelige i rådgivning, som f.eks. Med planlægning eller miljøplanlægning.

Traditionelt skal ph.d.-kandidater arbejde på deres studier på campus. Men nogle universiteter tilbyder i stigende grad online muligheder for ph.d.-kandidater. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
World Maritime University
Malmø, Sverige

World Maritime University ( WMU ) blev oprettet af FNs internationale søfartsorganisation i 1983 og er IMOs spidsinstitution for postgraduate uddannelse og forskning på det ma ... +

World Maritime University ( WMU ) blev oprettet af FNs internationale søfartsorganisation i 1983 og er IMOs spidsinstitution for postgraduate uddannelse og forskning på det maritime område. -
PhD
Fuldtid
3 - 6 år
Engelsk
Sep 2021
på universitet