PHDSTUDIES

Markedsføringskommunikation Sydamerika - Markedsføringskommunikation-programmer Markedsføringskommunikation Sydamerika

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Uddannelse i marketing kommunikation udvikler marketing værktøjer som public relations, reklame, professionel salg og salgsfremmende foranstaltninger. Typiske programmer tilbyder klasser som strategisk positionering, markeds- og forbrugerundersøgelser, kreativ udvikling og planlægning medier.

Sydamerika er den fjerdestørste kontinent. Den er opdelt politisk i 12 uafhængige lande. Sydamerika er hjem for den majestætiske Andesbjergene og den mystiske Amazon-floden. Verden 's største regnskov, med millioner af arter af eksotiske dyr, er også fundet i Sydamerika.

Markedsføringskommunikation Sydamerika - Tag din Markedsføringskommunikation Sydamerika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Markedsføringskommunikation, Sydamerika Filter

Doktorgrad i kommunikation og forbrugerpraksis

ESPM – Brasil
PhD
Feb 2021
<
Deltid
<
8 semestre
Portugisisk
på universitet

Programmet sigter mod at uddanne professorer og forskere på højt niveau med national og international ekspertise, der er i stand til at udføre og føre forskning, vejledning og ...

Læs mere