PHDSTUDIES

Deltid Maskinteknologi Afrika - Maskinteknologi -programmer Maskinteknologi Afrika

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Maskinindustrien er fremstilling af produkter, der bevæger sig. Det omfatter hele produktionsprocessen, fra udarbejdelsen af ​​en idé til et emne, til at forstå mekanikken nødvendige for at gøre elementet arbejde, til produktionen af ​​det færdige emne, til at indarbejde denne post i større systemer.

En afrikansk pædagogisk eventyr kan være spændende, da kontinentet 's rige traditionelle arv er så afgørende for kulturen. Afrikanere legendariske gæstfrihed er indbydende for fremmede og dens multietniske byer så spændende med sin afrikansk musik, dans og kunst, både traditionelle og moderne, udgør hele andre verdener anvendelsesområder og glæde, og der er et par æstetiske erfaringer, hvor du går til at sammenligne og kontrasterer med farven, hvirvel, lugt og lyde af en afrikansk marked.

Deltid Maskinteknologi Afrika - Tag din Maskinteknologi Afrika. Få alle Deltid Maskinteknologi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

4 Resultater i Maskinteknologi, Afrika Filter

Ph.d. i maskinteknik

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
på universitet

Mekaniske ingeniører spiller en betydelig rolle i produktdesign, fremstilling, vedligeholdelse, forskning, kontrol, udvikling, styring og markedsføring af maskintekniske tjene ...

Læs mere

Ph.d.-mekatronik

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engelsk
på universitet

Kandidater forventes gennem forskning at specialisere sig og oprette og drive eksperimenter af forskellige sofistikeringer.

Læs mere

Doktorgrad i maskinteknik

Mind Development Academy
PhD
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Doctor of Mechanical Engineering (D.Sc) har til formål at hjælpe eleverne med at forberede de stigende krav til at designe og producere mere komplekse mekaniske enheder til at ...

Læs mere

PhD Industrial

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engelsk
på universitet

Dette program er for kandidater, der ønsker at erhverve, gennem forskning, specialisering med hensyn til industrielle og Manufacturing Engineering metoder.

Læs mere