Maskinteknik i Canada - Maskinteknik-uddannelser i Canada Maskinteknik

Maskinteknik i Canada - Maskinteknik-uddannelser i Canada Maskinteknik

Maskinteknik

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

En ph.d. i Mechanical Engineering hjælper dig med at forstå de begreber i teknik bedre dermed gør det muligt for dig at at give løsninger på komplekse mekaniske problemer. Gennem denne uddannelse, kan du levere rådgivning til maskinbygningsvirksomhederne især i forskellige mekaniske problemer.

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Maskinteknik i Canada - Tag din PhD i Canada. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Doctor of Philosophy in Mechanical Engineering

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
på universitet Fuldtid 48 måneder January 2019 Canada Vancouver

[+]

Forsker Business Development Manager Direktør

Ph.D. KARRIEREUDVERSIGT OVERVÅGNING

Du kan se den fulde rapport om karriereudfald af UBC Ph.D. kandidater på outcomes.grad.ubc.ca.

Disse data repræsenterer historiske beskæftigelsesoplysninger og garanterer ikke fremtidige beskæftigelsesudsigter for kandidater fra dette program. De er kun til orientering. Data blev indsamlet gennem enten alumniundersøgelser eller internetforskning.

Krav [-]