PHDSTUDIES

Deltid Maskinteknologi i Sydafrika - Maskinteknologi -uddannelser i Sydafrika Maskinteknologi

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

En ph.d. i Mechanical Engineering hjælper dig med at forstå de begreber i teknik bedre dermed gør det muligt for dig at at give løsninger på komplekse mekaniske problemer. Gennem denne uddannelse, kan du levere rådgivning til maskinbygningsvirksomhederne især i forskellige mekaniske problemer.

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

Deltid PhD i Sydafrika - Tag din Deltid PhD i Sydafrika. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Maskinteknologi, Sydafrika Filter

Ph.d. i maskinteknik

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
på universitet

Mekaniske ingeniører spiller en betydelig rolle i produktdesign, fremstilling, vedligeholdelse, forskning, kontrol, udvikling, styring og markedsføring af maskintekniske tjene ...

Læs mere

Doktorgrad i maskinteknik

Mind Development Academy
PhD
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Doctor of Mechanical Engineering (D.Sc) har til formål at hjælpe eleverne med at forberede de stigende krav til at designe og producere mere komplekse mekaniske enheder til at ...

Læs mere