PHDSTUDIES

Deltid Materialeteknologi Afrika - Materialeteknologi -programmer Materialeteknologi Afrika

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Rundt om i verden, er forskerne undersøger nye og bedre måder at bruge vores eksisterende ressourcer eller skabe nye materialer til industrielle formål. Materialer videnskab uddanner studerende til en karriere at imødekomme behovene hos en global økonomi, ved at fokusere på teknik, kemi og teknologi.

Kan nogen anden region kan matche de mange forskellige og dimension Afrika? Med imitable historie, landskab og kulturelle bidrag, tilbyder næsten ingen regioner en undersøgelse i udlandet støder, der er mere udfordrende eller mere tilfredsstillende i forhold til at studere.

Deltid Materialeteknologi Afrika - Tag din Materialeteknologi Afrika. Få alle Deltid Materialeteknologi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Materialeteknologi, Afrika Filter

Ph.d. i metallurgiteknik

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
på universitet

Institut for Metallurgi opretholder stærke forbindelser med metalindustrien i Sydafrika, hvilket giver studerende eksponering for en lang række metalrelaterede operationer. Ek ...

Læs mere

Ph.d.-materialer

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engelsk
på universitet

Programmet giver kandidater gennem forskning at specialisere sig inden for analyse og design inden for specialiserede aspekter af Materialer og Metallurgisk Engineering.

Læs mere