PHDSTUDIES

Deltid Materialeteknologi i Spanien - Materialeteknologi -uddannelser i Spanien Materialeteknologi

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Materiale videnskab er den pågældende i forbindelse med undersøgelsen og konstruktion af stoffer, der anvendes i genstande i alle beskrivelser, såsom medicinske redskaber, veje og rumfartøjer akademisk disciplin. Specialiseringer inden for området omfatter biomaterialer, polymerer, metallegeringer og fysisk kemi.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Deltid PhD i Spanien - Tag din Deltid PhD i Spanien. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Materialeteknologi, Spanien Filter

Officielle ph.d.-program i laser, fotonik og vision

Universidade da Coruña
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Spansk
på universitet

Den ph.d.-program i Laser, fotonik og Vision er en inter-universitetsuddannelse udbydes i samarbejde med University of Santiago de Compostela og Vigo.

Læs mere

Phd materialekonstruktion og materialer design

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
PhD
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Forskning, der involverer materialebehandling og karakterisering med en mangfoldighed af applikationer. MPhil / ph.d.-projekter er specialiserede forskningsprojekter defineret ...

Læs mere