close

Filtre

Se resultater

Medier og design-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d. er et højt niveau af akademisk præstation, der typisk betragtes som den mest avancerede inden for et hvilket som helst felt. Ved at fortsætte deres uddannelse og afslutte et ph.d.-program udvikler de studerende en afhandling og begynder at starte deres karriere. Der kræves flere lavere niveauer inden indskrivning. Hvad er en ph.d. i medier og design? Programmer med fokus på dette f… Læs mere

En ph.d. er et højt niveau af akademisk præstation, der typisk betragtes som den mest avancerede inden for et hvilket som helst felt. Ved at fortsætte deres uddannelse og afslutte et ph.d.-program udvikler de studerende en afhandling og begynder at starte deres karriere. Der kræves flere lavere niveauer inden indskrivning.

Hvad er en ph.d. i medier og design? Programmer med fokus på dette felt lægger normalt vægt på både det praktiske i arbejdet med design og praktisk oprettelse. Studerende lærer om oprettelsen af ​​medier, der vælger at specialisere sig på et eller to medier, såsom billboard, radio eller tv reklamer, webdesign eller tekniske manualer. Design principperne bag at gøre information klar og letforbrugelig er en vigtig del af medier og design.

Karrieremulighederne ved at holde en ph.d. i medier og design er vidtrækkende. Mens en meget højere løn er mulig med en ph.d., er den primære fordel i, hvor kvalificerede studerende bliver.Klatring af karrierestigen kan tage mindre tid end uden en ph.d.-grad.

Undervisning og omkostninger til ph.d.-uddannelsen varierer ganske lidt, hvilket betyder, at forskningen skal udfyldes inden indskrivning. Nogle af de faktorer, der påvirker omkostningerne, omfatter den specifikke skole og program samt studieland.

Karriere, der er tilgængelige for kandidater afhænger af det område, de studerede, og hvilke medier de er komfortable i. Det er almindeligt at indtaste sådanne stillinger som kunstdirektør, redaktør, multimediekoordinator, reklamedirektør, animator, projektleder eller webdesigner . Det er også muligt at arbejde på ledelsessiden af ​​operationer, snarere end den kreative side. Det er vigtigt at tænke på hvilket område du ønsker at arbejde i, mens du beslutter dig for hvilket medium du skal studere.

For at begynde at tjene din ph.d., søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Union University Belgrade
Beograd, Serbien

Udtrykket "multimediedesign" betegner oprettelse af multimedie baseret på fotografering, typografi, illustration, animation, video og lyd. Det betegner også design af interakt ... +

Udtrykket "multimediedesign" betegner oprettelse af multimedie baseret på fotografering, typografi, illustration, animation, video og lyd. Det betegner også design af interaktivt multimedie, dvs. produkter, der er morfologisk bestemt af den måde, de bruges på, og af flere brugeres deltagelse. -
PhD
Serbisk
Okt 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her