PHDSTUDIES

Medier og kommunikation-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Formålet med en ph.d. er at tilbyde en avanceret grad, så en studerende kan blive ekspert på et givet felt. Programmerne varer normalt to til fem år. Denne grad kan udstyre avancerede studerende med de ekstra færdigheder, de har brug for at skille sig ud i den professionelle verden.

Hvad er en ph.d. i medier og kommunikation? Denne grad giver eleverne en generel uddannelse i at analysere tendenser i medieverdenen, samtidig med at eleverne kan fokusere på en forsknings specialisering. Studerende har mulighed for at mestre mediernes kommunikation, da det vedrører politiske, økonomiske og samfundsmæssige sammenhænge. De kan også udvikle relationer til mediebranchen og få en forståelse af digitale, sociale medier og medieuddannelsestendenser. Nogle programmer giver eleverne mulighed for at se nærmere på, hvordan medier og kommunikation påvirker eller påvirkes af teknologi og menneskelig adfærd.

Som med mange ph.d.-uddannelser kan eleverne bygge videre på en række færdigheder, de har, som kan anvendes i deres personlige og faglige liv. Dette omfatter evner i kommunikation, offentlig tale og analyse.

Udgifterne til denne avancerede grad kan variere afhængigt af institutionen. Nogle studerende modtager også tilskud og anden finansiering til deres studier. Studerende skal undersøge forskellige universiteter for at finde det, der passer bedst til deres behov.

Kandidater har muligheder for at anvende deres ekspertise i læringsmiljøer som professorer eller forskere. Nogle kandidater finder karriere som lærer eller rådgiver i andre uddannelsesrelaterede indstillinger. Der er også karriere til rådighed som mediekonsulenter og offentlige informationsofficerer i statslige eller ikke-statslige organisationer, eller som konsulenter og rådgivere for journalistiske og nonprofit organisationer. Nogle kandidater går på arbejde som reklamer eller PR-ledere.

En ph.d. i medier og kommunikation tilbydes på forskellige universiteter og universiteter over hele verden. For studerende, der søger en mere fleksibel mulighed, er der online-programmer til rådighed. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Medier og kommunikation Filter

Hong Kong Ph.d.-stipendieordning

The Hong Kong Polytechnic University Department of English
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
<
3 år
01 Dec 2020
Engelsk
på universitet

Denne ordning giver elever fra hele verden mulighed for at studere for en ph.d.-studerende i et af Hongkongs højtrangerede universiteter.

Læs mere

Ph.d. i kommunikation, nye medier og kulturstudier

McMaster University Faculty of Humanities
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
English (Canada)
på universitet

De udfordringer, vi står over for i dag - social og miljømæssig uretfærdighed, klimaforandringer, usikker arbejde, overvågning og en krympende offentlig sfære - er store, komp ...

Læs mere

Ph.d. i Medieforvaltning

University of Tehran, Kish International Campus
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Ph.d.-graden i medieforvaltning vil give rammerne, fokuset og den disciplin, der er nødvendig for at foretage en spekulativ forespørgsel inden for medier og kommunikation. Det ...

Læs mere