PHDSTUDIES

Deltid Mekatronik Asien - Mekatronik -programmer Mekatronik Asien

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

De discipliner finmekanik, mekaniske systemer, og elektroniske styresystemer udgør inden for mekatronik. Dette omfatter maskinens drift, elektronik, mekanik, maskinindustri, automatik, informatik, og robotteknologi. De produkter, der er designet med principperne for mekatronik omfatter mobiltelefoner, apparater, elektriske køretøjer motorer, og robotter.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Deltid Mekatronik Asien - Tag din Mekatronik Asien. Få alle Deltid Mekatronik program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Mekatronik, Asien Filter

phd i opto-mekatronik engineering

中央大學
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Udover videnbaserede kurser, er hands-on aktiviteter, dyrkning af kreativitet og slutstenen kurser specielt tilbydes i vores træning.

Læs mere

Læge Degree I Mekatronisk Engineering

哈尔滨工程大学
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

I 2002 Doctor's Degree i Mekatronisk Engineering blev godkendt. De vigtigste forskningsområder omfatter Robotic teknik / Mekatronisk system kontrol og autoimmunization / H ...

Læs mere