PHDSTUDIES

Deltid Mekatronik -programmer, Søg efter den bedste Mekatronik programmer her! - Mekatronik

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Der kan være en stor efterspørgsel efter ingeniører med en mekatronik baggrund på grund af den brede anvendelsesområde for den disciplin. Tiltrækningskraft en karriere, der involverer mekatronik omfatter udvikling og arbejde med cutting-edge teknologier samt en forholdsvis høj startløn.

Deltid Mekatronik Programmer: Søg her for Mekatronik -programmer. Få alle skole og Deltid Mekatronik oplysninger directely, spare tid og kontakte Mekatronik indlæggelser her!

4 Resultater i Mekatronik Filter

Ph.d.-program i materialer, mekatronik og systemteknik

University of Trento The Department of Industrial Engineering
PhD
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Materialer Videnskab og Teknologi: Biomaterialer og biomedicinske teknologier, Belægninger og overfladebehandlinger, Korrosion og slid, Eksperimentel karakterisering og numeri ...

Læs mere

Ph.d.-mekatronik

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engelsk
på universitet

Kandidater forventes gennem forskning at specialisere sig og oprette og drive eksperimenter af forskellige sofistikeringer.

Læs mere

phd i opto-mekatronik engineering

中央大學
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Udover videnbaserede kurser, er hands-on aktiviteter, dyrkning af kreativitet og slutstenen kurser specielt tilbydes i vores træning.

Læs mere

Læge Degree I Mekatronisk Engineering

哈尔滨工程大学
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

I 2002 Doctor's Degree i Mekatronisk Engineering blev godkendt. De vigtigste forskningsområder omfatter Robotic teknik / Mekatronisk system kontrol og autoimmunization / H ...

Læs mere