PHDSTUDIES

Deltid Metallurgi -programmer, Søg efter den bedste Metallurgi programmer her! - Metallurgi

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Metallurgi kaldes undersøgelsen af ​​metaller og deres egenskaber. Det kan involvere andre videnskaber, såsom fysik og kemi. Studerende, der er interesseret i dette felt, kan fortsætte med at opnå højere grader for at blive ingeniører eller have en karriere inden for miljøvidenskab.

Deltid Metallurgi Programmer: Søg her for Metallurgi -programmer. Få alle skole og Deltid Metallurgi oplysninger directely, spare tid og kontakte Metallurgi indlæggelser her!

3 Resultater i Metallurgi Filter

Ph.d. i metallurgiteknik

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
på universitet

Institut for Metallurgi opretholder stærke forbindelser med metalindustrien i Sydafrika, hvilket giver studerende eksponering for en lang række metalrelaterede operationer. Ek ...

Læs mere

Ph.d.-materialer

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engelsk
på universitet

Programmet giver kandidater gennem forskning at specialisere sig inden for analyse og design inden for specialiserede aspekter af Materialer og Metallurgisk Engineering.

Læs mere

Ph.d. i Metallurgi af Ikke-jernholdige Metaller og Legeringer

National University of Science and Technology MISIS
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Programmet er designet til forskere, der ønsker at forfølge deres uddannelse inden for ikke-jernholdige metalliske materialer videnskab. Du vil gennemføre din forskning inden ...

Læs mere