PHDSTUDIES.DK

PhD Mexico City - PhD-uddannelser i Mexico City PhD, Mexico City

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Mexico State har berømt og grand skolesystem efter Mexico City. Den største universitet, Universidad Autónoma del Estado de Mexico, tilbyder et omfattende antal kurser til lokale og oversøiske studerende. Det er et ideelt sted for uddannelse især for dem der har brug for mange muligheder i forskellige studieområder.

PhD Mexico City - Tag din PhD i Mexico City. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Doktorgrad i Nanoteknologi (DNT)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
på universitet Fuldtid 8 semestre August 2019 Mexico Monterrey Mexico City + 1 mere

Doktorgrad i nanoteknologi sigter mod at fremme værdikæden ved hjælp af nanovidenskabens grundlæggende grundlag for at skabe grænseforskning, der fremmer udviklingen af ​​innovative nanoteknologiske produkter og / eller tjenester og identificerer teknologibaserede iværksættermuligheder, der øger fordelene landets konkurrencedygtige

Doktorgrad i Computer Science (DCC)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
på universitet Fuldtid 4 år August 2019 Mexico Monterrey Mexico City + 1 mere

Doktorgradet er i sin natur tværfagligt og dækker tre områder af viden, der er udvalgt blandt forskningslinjerne med større styrke inden for Ingeniør- og Videnskabsskolen. Disse områder interagerer med hinanden gennem projekter, centre og fokusgrupper. Doktorgraden i datalogi er rettet mod fagfolk med en kandidatgrad i datalogi, ingeniørvidenskab og ekspertvidenskab, der primært er interesseret i højteknologisk forskning, for at bidrage til kendskabet til nogle af specialområderne Computer Science.

Doktorgrad i Ingeniørvidenskab (DCI)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
på universitet Fuldtid 4 - 5 år August 2019 Mexico Monterrey Mexico City + 1 mere

DCI er i sin natur tværfaglig, der dækker fire videnområder (bioteknologi, mekatronik, industriel teknik og miljøsystemer), der er udvalgt blandt forskningslinjerne med større styrke inden for Division of Engineering and Architecture. Disse områder interagerer med hinanden gennem projekter, centre og forskningsstole.