PHDSTUDIES.DK

PhD Mexico City - PhD-uddannelser i Mexico City PhD, Mexico City

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Mexico State har berømt og grand skolesystem efter Mexico City. Den største universitet, Universidad Autónoma del Estado de Mexico, tilbyder et omfattende antal kurser til lokale og oversøiske studerende. Det er et ideelt sted for uddannelse især for dem der har brug for mange muligheder i forskellige studieområder.

PhD Mexico City - Tag din PhD i Mexico City. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Doktorgrad i Ingeniørvidenskab (DCI)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
på universitet Fuldtid 4 - 5 år Kontakt skolen Mexico Monterrey Buenavista Mexico City + 2 mere

DCI er i sin natur tværfaglig, der dækker fire videnområder (bioteknologi, mekatronik, industriel teknik og miljøsystemer), der er udvalgt blandt forskningslinjerne med større styrke inden for Division of Engineering and Architecture. Disse områder interagerer med hinanden gennem projekter, centre og forskningsstole.