PHDSTUDIES.DK

PhD Monterrey - PhD-uddannelser i Monterrey PhD, Monterrey

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Monterrey, den tredjestørste by i Mexico, er også uddannelsesmæssige hub i det nordlige Mexico. Det er hovedkvarteret for Monterrey Institute of Technology og Højere Studier, ITESM der betragtes som en af ​​de vigtigste universiteter i Mexico.

PhD Monterrey - Tag din PhD i Monterrey. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Doktorgrad i Computer Science (DCC)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Mexico Monterrey

Doktorgradet er i sin natur tværfagligt og dækker tre områder af viden, der er udvalgt blandt forskningslinjerne med større styrke inden for Ingeniør- og Videnskabsskolen. Disse områder interagerer med hinanden gennem projekter, centre og fokusgrupper. Doktorgraden i datalogi er rettet mod fagfolk med en kandidatgrad i datalogi, ingeniørvidenskab og ekspertvidenskab, der primært er interesseret i højteknologisk forskning, for at bidrage til kendskabet til nogle af specialområderne Computer Science.

Doktorgrad i Ingeniørvidenskab (DCI)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
på universitet Fuldtid 4 - 5 år Kontakt skolen Mexico Monterrey Buenavista Mexico City + 2 mere

DCI er i sin natur tværfaglig, der dækker fire videnområder (bioteknologi, mekatronik, industriel teknik og miljøsystemer), der er udvalgt blandt forskningslinjerne med større styrke inden for Division of Engineering and Architecture. Disse områder interagerer med hinanden gennem projekter, centre og forskningsstole.