PHDSTUDIES.DK

PhD Nuevo Leon - PhD-uddannelser i Nuevo Leon PhD, Nuevo Leon

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

PhD Nuevo Leon - Tag din PhD i Nuevo Leon. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Doktorgrad i Nanoteknologi (DNT)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
på universitet Fuldtid 8 semestre Januar 2020 Mexico Monterrey Buenavista + 1 mere

Doktorgrad i nanoteknologi sigter mod at fremme værdikæden ved hjælp af nanovidenskabens grundlæggende grundlag for at skabe grænseforskning, der fremmer udviklingen af ​​innovative nanoteknologiske produkter og / eller tjenester og identificerer teknologibaserede iværksættermuligheder, der øger fordelene landets konkurrencedygtige

Doktorgrad i Computer Science (DCC)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Mexico Monterrey

Doktorgradet er i sin natur tværfagligt og dækker tre områder af viden, der er udvalgt blandt forskningslinjerne med større styrke inden for Ingeniør- og Videnskabsskolen. Disse områder interagerer med hinanden gennem projekter, centre og fokusgrupper. Doktorgraden i datalogi er rettet mod fagfolk med en kandidatgrad i datalogi, ingeniørvidenskab og ekspertvidenskab, der primært er interesseret i højteknologisk forskning, for at bidrage til kendskabet til nogle af specialområderne Computer Science.

Doktorgrad i bioteknologi (DBT)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
på universitet Fuldtid 4 - 5 år Juli 2020 Mexico Monterrey

At uddanne videnskabelige forskere, der er i stand til at producere nyskabende viden til at etablere banebrydende teknologier, der er relevante for bioteknologisektoren, med særlig vægt på fødevare- og lægemiddelområderne og biovidenskaberne.

Doktorgrad i Ingeniørvidenskab (DCI)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
på universitet Fuldtid 4 - 5 år Januar 2020 Mexico Monterrey Buenavista + 1 mere

DCI er i sin natur tværfaglig, der dækker fire videnområder (bioteknologi, mekatronik, industriel teknik og miljøsystemer), der er udvalgt blandt forskningslinjerne med større styrke inden for Division of Engineering and Architecture. Disse områder interagerer med hinanden gennem projekter, centre og forskningsstole.