PHDSTUDIES.DK

PhD Buenavista - PhD-uddannelser i Buenavista PhD, Buenavista

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Mexico city er den største by og hovedstad i Mexico. Det har også det største antal universiteter i landet, herunder UNAM som er en af ​​de ældste universiteter i kontinentet. Det et ideelt sted at få en videregående uddannelse til overkommelige omkostninger.

PhD Buenavista - Tag din PhD i Buenavista. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Doktorgrad i Nanoteknologi (DNT)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
på universitet Fuldtid 8 semestre Januar 2020 Mexico Monterrey Buenavista + 1 mere

Doktorgrad i nanoteknologi sigter mod at fremme værdikæden ved hjælp af nanovidenskabens grundlæggende grundlag for at skabe grænseforskning, der fremmer udviklingen af ​​innovative nanoteknologiske produkter og / eller tjenester og identificerer teknologibaserede iværksættermuligheder, der øger fordelene landets konkurrencedygtige

Doktorgrad i Ingeniørvidenskab (DCI)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
på universitet Fuldtid 4 - 5 år Januar 2020 Mexico Monterrey Buenavista + 1 mere

DCI er i sin natur tværfaglig, der dækker fire videnområder (bioteknologi, mekatronik, industriel teknik og miljøsystemer), der er udvalgt blandt forskningslinjerne med større styrke inden for Division of Engineering and Architecture. Disse områder interagerer med hinanden gennem projekter, centre og forskningsstole.