PHDSTUDIES

Middelalderstudier Europa - Middelalderstudier-programmer Middelalderstudier Europa

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Det område af middelalderlige undersøgelser fokuserer på Europa fra normalt det 11. til 15. århundrede. Programmer fokuserer ofte på litteratur, kunst, musik, historie, religion og sprog af tiden. Nogle studerende kan vælge at specialisere sig i et bestemt område.

Europa er ved konvention, en af ​​verdens 's syv kontinenter. Omfatter vestligste punkt i Eurasien, Europa er normalt opdelt fra Asien ved vandskellet deler i Ural og Kaukasus-bjergene, Ural floden, Det Kaspiske Hav og Sortehavet, og vandvejene forbinder den sorte og Det Ægæiske Hav.

Middelalderstudier Europa - Tag din Middelalderstudier Europa. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Middelalderstudier, Europa Filter

Ph.d. i middelalderlige og neo-latinske studier

Charles University Faculty of Arts
PhD
Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
30 Apr. 2021
Engelsk
på universitet

Kandidater har et solidt kendskab til aktuelle trends på området og kan vedtage en kreativ tilgang til relevant kildemateriale. Kandidater er rustet til at arbejde med origina ...

Læs mere