PHDSTUDIES

Deltid Miljøteknologi Santa Cruz de Tenerife - Miljøteknologi -uddannelser i Santa Cruz de Tenerife Miljøteknologi , Santa Cruz de Tenerife

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Miljøteknik refererer til den gren af ​​teknik, der har til formål at bringe langvarige miljømæssige løsninger på globale problemer, såsom mangel på rent vand, forurening og affaldsbehandling. Miljømæssige ingeniører arbejder med virksomheder om at udvikle løsninger på disse problemer, samtidig med at udtænke planer for at minimere fremtidig forurening.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Deltid Miljøteknologi Santa Cruz de Tenerife - Tag din Miljøteknologi i Santa Cruz de Tenerife. Få alle Miljøteknologi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Miljøteknologi, Santa Cruz de Tenerife Filter

Doktorgrad i industri-, computer- og miljøteknik

Universidad de La Laguna
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Spansk
på universitet

Det præsenterede program bidrager i denne forstand med 4 forskningslinjer af utvivlsomt interesse for en studerende med videnskabelig og teknologisk bekymring: Industriel inge ...

Læs mere