26 Ph.D. Programmer i Molekylærvidenskab 2024

Ph.D. Programmer i Molekylærvidenskab 2024Filter
    • Munich, Tyskland

    Fuldtid

    6 semestre

    På campus

    Engelsk

    Graduate School Life Science Munich (LSM) tilbyder et internationalt ph.d.-program for motiverede og akademisk kvalificerede næste generations forskere ved et af Europas bedste universiteter - Ludwig-Maximilians University München.

    • South Orange, USA

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Med en ph.d. i Molecular Bioscience får enkeltpersoner en omfattende forståelse af biologi på molekylært og celleniveau, hvilket åbner veje til forskellige professionelle bestræbelser. I New Jersey, med sit blomstrende farmaceutiske og bioteknologiske landskab, er de med en ph.d. kan stå i spidsen for banebrydende forskningsinitiativer, deltage i lægemiddelopdagelse eller lede teams, der arbejder på grænserne for bioteknologiske fremskridt.

    • Storrs, USA

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Kandidatarbejde i kemisk og biomolekylær teknik giver studerende mulighed for at fremme deres studier og forskning. Vores kandidatuddannelse bruger banebrydende værktøjer og ressourcer, så vi kan bidrage til at forme nye metoder til kemisk og biomolekylær ingeniørforskning. Vi hjælper med at levere kurser og guidet forskning til MS og Ph.D. studerende. Denne eksponering giver studerende mulighed for at få udvidet kerneprincipper, som studerende modtager som studerende. Deres forskning giver uovertruffen erfaring med problemløsning, en nøglekomponent til udfordrende problemer i dag for en bedre fremtid.

    • Fargo, USA

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Programmet Cellular and Molecular Biology på North Dakota State University giver tværfaglig uddannelse af kandidatstuderende inden for biokemi og cellulær og molekylærbiologi.

    • Richardson, USA

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Ph.D. program i molekylær og cellebiologi begynder med kernekurser i biokemi, molekylærbiologi, cellebiologi og kvantitativ biologi. Ph.D. kandidater udfører eksperimentel eller beregningsmæssig forskning i et laboratorium, de vælger. Forskning i Institut for Biologiske Videnskaber er organiseret i fem styrkeområder, som er: (1). Biokemi og biofysik; (2). Genomics, Systems and Computational Biology; (3). Mikrobiologi; (4). Molekylær og cellebiologi; (5). Patobiologi (kræft, neurobiologi, infektiøs sygdom).

    • Dallas, USA

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Studerende, der er indskrevet i doktorgradsstudier, udfører afhandlingsforskning under mentorskab af ekspertfakultet inden for områderne aldring, neuronal udvikling og neuropatogenese, epigenetik og genregulering, strukturel biologi, inflammation og immunitet, lægemiddelresistens, cancerbiologi og infektionssygdomme.

    • Cardiff, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Engelsk

    • Kent, USA

    Fuldtid

    5 år

    På campus

    • Hong Kong, Hongkong

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Et fælles postgraduate-program inden for nanovidenskab og teknologi, initieret af School of Science and Engineering, kan tilbyde langsigtet støtte til vores igangværende forskning og uddannelse såvel som til udvikling af teknologi og til kommercialiseringsindsats. Ph.D. Programmet sigter mod at indgyde de studerende de nødvendige færdigheder til at identificere forskningsproblemer inden for kemiteknik, formulere en original forskningsplan og udvikle kreative og innovative løsninger, der adresserer forskningsproblemet.

  • Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Den molekylære Biosciences Program tilbyder et tværfagligt program i retning af en doktorgrad i filosofi i Life Sciences. Studerende i mbsp programmet er i stand til at gennemføre forskning på tværs af afdelinger grænser, inden du vælger en bestemt område af undersøgelsen i slutningen af ​​det første år.

  • Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Den internationale skole for Advanced Studies (SISSA), Den Internationale Center for Genetic Engineering Bioteknologi (ICGEB), University of Trieste og University of Udine tilbyde en ny fælles ph.d.-program i molekylærbiologi (Jumbo).

    • Milan, Italien

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    • Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

    Fuldtid, Deltid

    5 semestre

    På campus

    Engelsk

    PhD in Molecular Life Sciences (DMLS)-programmet bidrager til Khalifa Universitys ønske om at blive et ekspertisecenter inden for videnskab, teknik og medicin i regionen og uden for denne. Programmet støtter universitetets tilpasning til Abu Dhabis økonomiske vision 2030-plan gennem levering af internationalt fremragende uddannelse og studenteroplevelse inden for videnskab, hvilket resulterer i højt kvalificerede videnskabelige fagfolk, der er i stand til at overføre state-of-the-art teknologier i prioriterede sektorer inden for industri, erhvervsliv og regering

    • Al Ain, Forenede Arabiske Emirater

    Fuldtid

    6 semestre

    På campus

    Engelsk

    Den tildelte grad i anerkendelse af gennemførelsen af kravene i dette program er "Læge i cellulær og molekylærbiologi". Undersøgelsesplanen for ph.d.-uddannelsen består af i alt 54 kredit timer. Ph.d. Studerende skal gennemføre alle gradskrav i mindst seks (6) og maksimalt tolv (12) semestre efter kandidatuddannelsen. Programmet inkluderer 6 kredit timer College of Science (COS) obligatoriske kurser, 9 kredit timer af program obligatoriske kurser , 6 CH kredit timer for program valgfag og 30 kredit timer for speciale.

    • Warsaw, Polen

    På campus

    Polere

    Samarbejde med fremragende neurobiologer, molekylærbiologer og biokemikere. Stipendier til alle ph.d.-studerende. Ture til konferencer i udlandet. Vægt på ambitiøse eksperimenter med forelæsninger begrænset så meget som muligt. Kort sagt er det sådan, at vejen til ph.d. titel ved Nencki Institute of Experimental Biology på det polske videnskabsakademi ser ud.