PHDSTUDIES

Etik-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En PhD (Doctor of Philosophy) er et avanceret uddannelsesprogram, som typisk kræver omfattende uafhængig forskning. Fås i en række fagområder, og det kan tage fire år at gennemføre.

Hvad er en ph.d. i etik? I dette program kan eleverne lære om etik som de vedrører forskellige industrier, såsom statsvidenskab, sundhedspleje, erhvervslivet, globalisering og økonomi. Afhængigt af studieplanen kan eleverne bruge casestudier til at hjælpe med at lære avancerede etiske begreber. Emner kan omfatte etik og filosofi, menneskerettigheder og forretningsret, international forretningsetik og avanceret etisk teori. I de fleste programmer vil meget af undersøgelsen fokuseres på den studerendes valgte doktorsafhandling eller afhandling.

En af de mange fordele, som eleverne opnår ved at forfølge denne grad, er evnen til at tænke kritisk. De får også forsknings- og skrivefærdigheder samt organisatoriske færdigheder.

Mens omkostninger er og bør være en faktor i valg af en skole, bør det ikke afskrække nogen fra at forfølge en uddannelse. Faktorer, der påvirker undervisningen, omfatter hjemmehørende status, skolens placering, programmets længde og tilhørende gebyrer. Forsker forskellige skoler kan hjælpe eleverne med at finde overkommelige muligheder.

De færdigheder, der opnås ved at opnå en ph.d. i etik, medvirker til karriere inden for en række fagområder og fagområder, og den specifikke karriere er ofte relateret til den studerendes afsluttende speciale. Fælles professionelle job omfatter post-sekundære lærere, forskere og mentorer for juridiske organisationer og skoler. Kandidater kan vælge at forfølge uafhængigt forskningsarbejde for en række offentlige, forretningsmæssige og juridiske publikationer. De kan også vælge at være selvstændige og tilbyde deres juridiske og etiske ekspertise som forretningskonsulent.

Brug vores online katalog til at undersøge indenlandske og internationale muligheder for en ph.d. i etik. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

1 Resultater i Etik Filter

Ph.d. i praktisk og økumenisk teologi og teologisk etik

Charles University Protestant Theological Faculty
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
Tysk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Formålet med ph.d.-studier inden for praktisk og økumenisk teologi og teologisk etik er, at eleverne på den sædvanlige måde for avancerede studier dyrker deres evne til at tæn ...

Læs mere