$close

Filtre

Se resultater

Museologi-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d. står for Doctorate in Philosophy, og det er en type avanceret grad for studerende, der ønsker at studere på højeste akademiske niveau. Denne grad indebærer typisk uafhængig forskning over et bestemt emne og resulterer i en afhandling. Hvad er en PhD i Museologi? Denne postgraduate emne henvises undertiden som museumsstudier, og det undersøger museernes indre arbejde i alle aspekt… Læs mere

En ph.d. står for Doctorate in Philosophy, og det er en type avanceret grad for studerende, der ønsker at studere på højeste akademiske niveau. Denne grad indebærer typisk uafhængig forskning over et bestemt emne og resulterer i en afhandling.

Hvad er en PhD i Museologi? Denne postgraduate emne henvises undertiden som museumsstudier, og det undersøger museernes indre arbejde i alle aspekter. Studerende inden for dette område kan lære ledelse, markedsføring, kommunikation og bevarelsesfærdigheder relateret til museologi til at forstå hvert element af museer og hvordan de fungerer. På dette doktorgradsniveau forfølger de studerende en mere teoretisk og forskningsbaseret undersøgelse af museer og kan udforske mere koncentrerede emner som kulturpolitik, etniske studier, antropologi, arkæologi og meget mere.

Studerende med en uddannelse i museologi får ofte et nyttigt udvalg af faglige og personlige færdigheder. Disse studerende har en tendens til at være meget organiseret og har imponerende kommunikationsevner. De kan også få en bred vifte af kulturel og historisk viden.

Omkostningerne ved at opnå en ph.d.-grad varierer afhængigt af typen af ​​program og den tid, der kræves for at fuldføre den. Studerende skal kontakte universiteter for mere specifik undervisningsinformation.

Pleje og funktion af et museum er komplekst og kræver en lang række kvalificerede lærde til at opretholde. Det betyder, at der er en bred vifte af museologi karriere for en studerende at forfølge. Mange studerende bliver kuratorer eller arkivere og arbejder omhyggeligt for at erhverve og bevare vigtige historiske dokumenter og materiale. Studerende kan vælge at arbejde bag kulisserne eller kan gennemføre workshops og præsentationer til offentligheden eller andre forskere. Med en ph.d.-grad kan elever overveje at arbejde på akademisk niveau som professorer i museologi på et college eller universitet.

Der findes mange ph.d.-programmer rundt om i verden inden for en række emner. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
St. Petersburg State Institute For Culture
Sankt Petersborg, Rusland

Typerne af professionelle aktiviteter: forskningsaktiviteter inden for kulturstudier og dokumentarisk information i retning (profil) af programmet; undervisningsaktiviteter på ... +

Typerne af professionelle aktiviteter: forskningsaktiviteter inden for kulturstudier og dokumentarisk information i retning (profil) af programmet; undervisningsaktiviteter på videregående uddannelsesprogrammer; ekspertaktivitet inden for kulturområdet; uddannelsesmæssige og uddannelsesmæssige aktiviteter inden for kulturområdet. -
PhD
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
Russisk
Online og campus kombineret
på universitet
Online