Filter
PhD
Sydamerika Studietype: Alle Hastighed: Alle

Naturvidenskaber Sydamerika - Naturvidenskaber-programmer Naturvidenskaber Sydamerika

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Naturvidenskab er inden for videnskab, som studerer de naturlige processer i verden. En ph.d. i Naturvidenskab tager naturvidenskabelige studier til det næste niveau, hvilket giver en dyb forståelse af disse processer og hvordan de påvirker livet på planeten.

Sydamerika Det er omkranset mod vest af Stillehavet og mod nord og øst af Atlanterhavet, Nordamerika og det Caribiske Hav ligger mod nordvest. Det omfatter tolv suveræne stater Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay og Venezuela - og to ikke-statslige områder - Fransk Guyana et oversøisk territorium i Frankrig, og Falklandsøerne , en britisk oversøisk territorium. Ud over dette, kan Trinidad og Tobago og theABC øerne Holland også være en del af Sydamerika.

Naturvidenskaber Sydamerika - Tag din Naturvidenskaber Sydamerika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Naturvidenskaber, Sydamerika

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Pontificia Universidad Javeriana

Doktorgraden er det akademiske postgraduate program, der giver titlen på den højeste uddannelsesmæssige grad, som akkrediterer uddannelse og kompetence til den akademiske ... [+]

Doktorgraden er det akademiske postgraduate program, der giver titlen på den højeste uddannelsesmæssige grad, som akkrediterer uddannelse og kompetence til den akademiske og forskningsøvelse af høj kvalitet. Målet er uddannelse af uafhængige forskere inden for biologiske og biomedicinske videnskaber. Afhandlingen vil være et originalt og vigtigt bidrag i dit område.

Generelle oplysningerSeminar: Fagplanen er variabel, men de fleste er fra mandag til fredag fra kl. 4:00 til 8:00Undersøgelse Mode:Grad tildelt: Doctor of Biological Sciences.Anslået varighed: 8 semestre.Adgang periodicitet: SemesterStartår: 1996SNIES: 5331Kvalificeret registeropløsning: Beslutning 8065 af 17. maj 2018, gyldig til 30. september 2025.Akkreditering: Beslutning 18206 af 13. september 2017. Fornyelse af kvalificeret registrering i 10 år, regnet fra 30. september 2015.Registreringsgebyr: 11.230.000 / semester *Type uddannelse: PostgraduateSted hvor den tilbydes: Bogotá... [-]
Colombia Bogotá
Januar 2020
Spanish (Colombia)
Deltid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk