PHDSTUDIES.DK

PhD Benin City - PhD-uddannelser i Benin City PhD, Benin City

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

For at få adgang til de nigerianske universiteter (både offentlige og private universiteter er i hver eneste stat af føderationen herunder FCT), en potentiel studerende har til at sidde for og med held passerer UME (Universiteter studentereksamen), der administreres af sidekarm (Joint Admission og Matriculation Board). Også enkelte universiteter jævnligt skærmen potentielle kandidater til at sikre, at de er op til par for universitetsniveau arbejde i Nigeria.

Benin er hjemsted for mange uddannelsesinstitutioner blandt hvilke de mest populære navne er The University of Benin, Ambrose Alli University, Igbinedion Universitet og The Benson Idahosa University. Disse universiteter er berømte for deres avancement i informationsteknologi.

PhD Benin City - Tag din PhD i Benin City. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Phd i bank og finans

Igbinedion University, Okada
på universitet Fuldtid Marts 2020 Nigeria Benin City

Igbinedion universitet Okada var den første private universitet i Nigeria med registreringsattest No. 001 præsenteret for grundlæggeren / indehaver og det ærede kansler, Sir (dr) Chief Gabriel 0. Igbinedion, at Esama Benins kongerige, ved Nigerias forbundsregering den 10. af maj 1999. Universitetet, dog begyndte sin akademiske operationer på 5111 oktober 1999, hvor 112 elever.

PhD i Regnskab

Igbinedion University, Okada
på universitet Fuldtid Marts 2020 Nigeria Benin City

Formålet med ph.d. (Accounting) grad program er at producere kompetente akademiske & professionelle revisorer og finansielle eksperter. Programmet skal sætte de studerende med de grundlæggende teoretiske og praktiske værktøjer og teknikker, der kræves for fremragende præstationer i deres fremtidige professionelle arbejde.