PHDSTUDIES

Offentlig forvaltning i USA - Offentlig forvaltning-uddannelser i USA Offentlig forvaltning

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Lærde, der studerer offentlig ledelse lærer om et vilkårligt antal administrative eller ledelsesmæssige opgaver fælles for nonprofit agenturer samt statslige organisationer. Sådanne studier hjælpe dem med at forbedre effektiviteten, strømline den daglige drift og øge den samlede succes. 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Offentlig forvaltning i USA - Tag din PhD i USA. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Offentlig forvaltning, USA Filter

Ph.d. i nødstyring

North Dakota State University - Graduate School
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

North Dakota State University tilbyder en Ph.D. på campus program i Emergency Management designet til at forberede kandidater til karriere, der underviser fremtidige generatio ...

Læs mere

Ph.D. i offentlige anliggender

University of Colorado South Denver
PhD
Sep 2021
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Dette program lægger vægt på offentlig administrationsstipendium, offentlig politik, offentlig ledelse og strafferet / kriminologi som forberedelse til positioner i den akadem ...

Læs mere