PHDSTUDIES

Olie og gas-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d., eller doktor i filosofi, kræver færdiggørelse af en kandidatgrad i et lignende studieområde. Den avancerede grad kræver forskning og samarbejde med en professor på området.

Hvad er en PhD i olie og gas? Grundlæggende kurser i litteraturvurdering og forskning er fælles på tværs af alle programmer. Afhængigt af det valgte program opnås yderligere specialisering ved at indsnævre studieområdet, hvad enten det er teoribaseret eller ingeniørspecifik. Studerende vælger deres valgfag med råd fra deres vejledere. Speciale eller afhandling med ny forskning er et krav på alle uddannelser, der tager cirka tre år at afslutte.

Studerende uddannes af programmet med honed forskning og analytiske færdigheder, samt omfattende uddannelse i deres interesserede fagområde. Kandidater kan anvende disse færdigheder inden for akademiske institutioner såvel som i corporate og offentlige stillinger. Analytiske og forskningsmæssige færdigheder hjælper studerende ud over området og i deres personlige liv såvel som hverdagens beslutninger de laver.

Afhængigt af de valgte uddannelser varierer omkostningerne ved det treårige program. Studerende, der udfører grundig forskning, er bedre forberedt på at forfølge og rådgive deres grad.

Kandidater med ph.d. i olie og gas indtræder stort set inden for forskning eller akademisk arbejde. Flere har flyttet ind i andre aspekter af industrien, herunder maskiner og fremstillingsdesign, uddannelse, juridisk rådgivning og forskning og udvikling. Yderligere uddannelsesmuligheder er nødvendige for dem, der søger at blive petroleumsadvokater, men graden fastsætter de nødvendige fundament for dem, der allerede har en lovgrad. Nogle kandidater er gået til at blive tekniske serviceforvaltere, investeringsanalytikere, mineforvaltere, statsinspektører, chefer, produktionsingeniører og boreplanlæggere og designere.

Fuld- og deltids-campus muligheder er tilgængelige både lokalt og i udlandet. Start din næste karriere med en søgning efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Olie og gas Filter

Ph.d. i olie- og gasbrøndteknik

China University of Petroleum
PhD
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
30 May 2020
Kinesisk
på universitet

Olie- og gasbrønde er fysiske og informative ledninger i efterforskning og udvikling af underjordiske olie- og gasressourcer. Denne hovedfag er rettet mod at undersøge viden, ...

Læs mere

Ph.d. i olie- og gasfeltudviklingsingeniør

China University of Petroleum
PhD
Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 år
30 May 2020
Kinesisk
på universitet

Olie- og gasfeltudviklingsteknologi er en disciplin, der sigter mod at forstå olie- og gasreservoirets grundlæggende egenskaber og olie- og gasstrømmen i porøse medier, bygge ...

Læs mere