Filter
PhD
Saudi-Arabien Studietype: Alle Hastighed: Alle

Olieteknologi i Saudi-Arabien - Olieteknologi-uddannelser i Saudi-Arabien Olieteknologi

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Petroleumsteknologi er processen med at bore i jorden for at udvinde olie og gas. Det kræver en grundig forståelse af mekaniske principper samt kendskab til udstyr og computersystemer. Engineering indebærer også overvågning af brønde for at sikre, at det mest rentable beløb udvindes.

Saudi-Arabien, officielt kendt som Kongeriget Saudi-Arabien, er det største arabiske stat i det vestlige Asien efter areal og den næststørste i den arabiske verden. Saudi-Arabien er tjent med det nationale flyselskab Saudi Arabian Airlines, der ofte omtales ved sin arabiske navn Saudia.

Olieteknologi i Saudi-Arabien - Tag din PhD i Saudi-Arabien. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
MSc

1 Resultater i Olieteknologi, Saudi-Arabien

Grader
Sted
Saudi-Arabien
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
MSc
King Abdullah University of Science and Technology

Energiressourcer og Petroleumsteknologi Akademisk Program, for Ph.D. studerende, fokuserer på moderne reservoir beskrivelse, teknik og ledelse. Studerende i dette program ... [+]

Om programmet

Energiressourcer og Petroleumsteknologi Akademisk Program, for Ph.D. studerende, fokuserer på moderne reservoir beskrivelse, teknik og ledelse. Studerende i dette program får bred uddannelse i grundlæggende videnskabelige begreber og termodynamik, geologi, geofysisk karakterisering og reservoirteknik. Vores studerende deltager i videnskabelige forskningsaktiviteter, der kan omfatte matematiske analyser, beregningsmodellering, eksperimentel forskning og / eller feltstudier. Kandidaterne fokuserer på original forskning drevet for at fremme grænserne for viden.

Hvis du besøger som en potentiel kandidat til vores program, kan vi med sikkerhed sige, at 'KAUST'-oplevelsen er en helt unik mulighed for strålende Ph.D. studerende, der deler drømmen om at gøre en forskel på vores område og i verden. Vi håber du vil overveje KAUST og vores program.... [-]

Saudi-Arabien Thuwal
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
30 - 42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk