PHDSTUDIES

Deltid Organisation Nordamerika - Organisation -programmer Organisation Nordamerika

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

De, der studerer organisation ofte lærer om psykologi, sociologi, business management, processer, og lederskab inden for rammerne af en virksomhed, nonprofit, eller en anden gruppe. Disse programmer kan også lære de studerende de nødvendige færdigheder til at lykkes i en moderne organisation.

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Deltid Organisation Nordamerika - Tag din Organisation Nordamerika. Få alle Deltid Organisation program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Organisation, Nordamerika Filter

Ed.D. i organisation og lederskab

University of San Francisco - School of Education
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
5 år
Engelsk
på universitet

Doktorsuddannelsen (Ed.D.) i Organisation og Lederskab er et unikt program for fagfolk, der ser sig selv som pædagogiske ledere, der omdanner deres organisationer gennem et læ ...

Læs mere