$close

Filtre

Se resultater

Organisation San Francisco - Organisation-uddannelser i San Francisco Organisation, San Francisco

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning. Studiet af organisationen kredser om, hvordan individer kommer sammen for at skabe, udvikle, vejledning, og drive store virksomheder, foreninger og andre grupper. Det kan involvere alt fra ledelse til logistik og er en stadig mere populær fel… Læs mere

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Studiet af organisationen kredser om, hvordan individer kommer sammen for at skabe, udvikle, vejledning, og drive store virksomheder, foreninger og andre grupper. Det kan involvere alt fra ledelse til logistik og er en stadig mere populær felt.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

San Francisco er førende finansielle og kulturelle centrum i Californien. Sammen med andre moderne emne den højere læreanstalt i byen er kendt for grader i sundhed og biomedicinske videnskaber.

Organisation San Francisco - Tag din PhD i San Francisco. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
University of San Francisco - School of Education
San Francisco, USA

Doktorsuddannelsen (Ed.D.) i Organisation og Lederskab er et unikt program for fagfolk, der ser sig selv som pædagogiske ledere, der omdanner deres organisationer gennem et læ ... +

Doktorsuddannelsen (Ed.D.) i Organisation og Lederskab er et unikt program for fagfolk, der ser sig selv som pædagogiske ledere, der omdanner deres organisationer gennem et læringsperspektiv. -
PhD
Fuldtid
Deltid
5 år
Engelsk
på universitet