$close

Filtre

Se resultater

Organisatorisk ledelse-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Efter at have afsluttet en kandidatgrad vælger mange studerende at komme ind i arbejdslivet. Andre vælger dog at fortsætte med at studere for at lære alt, hvad de kan på deres område. Det er muligt at tjene en ph.d. som udgangspunkt for de fleste fagområder. Hvad er en ph.d. i organisatorisk ledelse? Dette studieområde er en underkategori af det større ledelsesområde, der specialiserer… Læs mere

Efter at have afsluttet en kandidatgrad vælger mange studerende at komme ind i arbejdslivet. Andre vælger dog at fortsætte med at studere for at lære alt, hvad de kan på deres område. Det er muligt at tjene en ph.d. som udgangspunkt for de fleste fagområder.

Hvad er en ph.d. i organisatorisk ledelse? Dette studieområde er en underkategori af det større ledelsesområde, der specialiserer sig i nogle af de mere organisatoriske aspekter ved at drive en virksomhed. Disse omfatter normalt logistik, forsyningskæder, projektledelse eller analyser. Ud over disse specialiserede studiefokuser lærer organisationsledelsen også eleverne om driftstyring generelt.

De færdigheder, der udvikles under et ph.d.-program inden for organisatorisk ledelse, er blandt de største fordele. De fleste studerende mester organisatoriske evner, kommunikation, kritisk tænkning, forretningsdrift og ledelse. Alle disse færdigheder kan gøre det muligt at tjene en højere løn og indtaste mere avancerede stillinger.

Omkostningerne ved at tilmelde sig i en ph.d.-uddannelse varierer ganske lidt. Før du tilmelder dig, skal du have en stærk forståelse af, hvad det koster at gøre det. Du bør undersøge, hvordan din valgte skole, program og studieland påvirker undervisningen.

De stillinger, der opnås med en ph.d. i organisationsledelse, fokuserer normalt på at udføre avancerede opgaver dagligt og sikre, at operationelle processer gennemføres korrekt. Disse jobs omfatter ofte forsyningskædesanalytiker, logistikchef, human resource manager og konto manager. Enhver position, der forbedrer virksomhedens effektivitet og styring af komplicerede forretningsprocesser, kan sandsynligvis indgå med denne ph.d.

Hvis du er klar til at fortsætte din uddannelse inden for erhvervslivet, er det første skridt at finde et program. Du har unikke behov, så du bør fokusere på at finde de bedste grad muligheder for dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Ashridge Executive Education
London, Det Forenede Kongerige

Programmet tager en filosofisk tilgang, snarere end at tilbyde standard værktøjskasse. Det udfordrer dig til at udforske dine implicitte og eksplicitte antagelser og konsekven ... +

Programmet tager en filosofisk tilgang, snarere end at tilbyde standard værktøjskasse. Det udfordrer dig til at udforske dine implicitte og eksplicitte antagelser og konsekvenserne af disse antagelser for din praksis. -
PhD
Deltid
4 - 5 år
Engelsk
på universitet