close

Filtre

Se resultater

Oversættelse London - Oversættelse-uddannelser i London Oversættelse, London

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel. Studerende på oversættelse lære processen med at konvertere bogstaver eller kopi, der er skrevet i e… Læs mere

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Studerende på oversættelse lære processen med at konvertere bogstaver eller kopi, der er skrevet i et sprog til et eller flere andre sprog. Dette adskiller sig fra fortolkning, som omhandler det talte ord, ved at den er specifik for det skrevne ord.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Oversættelse London - Tag din PhD i London. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
MA
format_list_bulleted Filtre
SOAS University of London
London, Det Forenede Kongerige

MPhil / PhD i oversættelsesstudier er et forskeruddannelsesprogram, der kombinerer grundlæggende og avanceret træning inden for kerneområderne for oversættelsesstudier, forskn ... +

MPhil / PhD i oversættelsesstudier er et forskeruddannelsesprogram, der kombinerer grundlæggende og avanceret træning inden for kerneområderne for oversættelsesstudier, forskningsmetoder og forskningsarbejde, der fører til en afhandling. Instituttet er stærkt forskningsorienteret og har gennem en kombination af kurser, avancerede seminarer og individuel vejledning til formål at give den intellektuelle disciplin, viden og færdigheder, der kræves af en velafrundet forsker. -
PhD
Fuldtid
Deltid
3 år
Engelsk
27 Sep 2021
30 Jun 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her