PHDSTUDIES

Oversættelse London - Oversættelse-uddannelser i London Oversættelse, London

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Studerende på oversættelse lære processen med at konvertere bogstaver eller kopi, der er skrevet i et sprog til et eller flere andre sprog. Dette adskiller sig fra fortolkning, som omhandler det talte ord, ved at den er specifik for det skrevne ord.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Oversættelse London - Tag din PhD i London. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Oversættelse, London Filter

Forskningsgrader (MPhil / PhD) i oversættelsesstudier

SOAS University of London
PhD
27 Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
30 Jun 2021
Engelsk
på universitet

MPhil / PhD i oversættelsesstudier er et forskeruddannelsesprogram, der kombinerer grundlæggende og avanceret træning inden for kerneområderne for oversættelsesstudier, forskn ...

Læs mere