PHDSTUDIES

Deltid Pædagogisk ledelse Asien - Pædagogisk ledelse -programmer Pædagogisk ledelse Asien

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Pædagogisk ledelse refererer til ansvar ledere i en skole indstilling. Disse administratorer kan tiltrække og ansætte undervisere, passende placere fagfolk, hvor deres talenter kunne sættes til den bedste brug. Disse vejledere ofte arbejder for at skabe samarbejdsrelationer med lærere, forældre og elever. 

 

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Deltid Pædagogisk ledelse Asien - Tag din Pædagogisk ledelse Asien. Få alle Deltid Pædagogisk ledelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Pædagogisk ledelse, Asien Filter

Ph.D. i Uddannelse

Nazarbayev University
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Nazarbayev University Graduate School of Education Ph.D. programmet kombinerer intensivt kursusarbejde, et modul på et af partneruniversiteterne (University of Cambridge eller ...

Læs mere

Doctor in Philosophy (Ph.D.) i lederskab og politikstudier i uddannelse

UAEU United Arab Emirates University
PhD
Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
28 Feb 2021
Engelsk
på universitet

Ph.D. koncentration i lederskab og politikundersøgelser i uddannelse kræver mindst 60 kredittimer, hvoraf 30 timer tages med henblik på at afslutte en afhandling. I henhold ti ...

Læs mere