PHDSTUDIES.DK

PhD Panama City - PhD-uddannelser i Panama City PhD, Panama City

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Panama, officielt Republikken Panama er den sydligste land i Mellemamerika. Beliggende på landtangen forbinder Nord-og Sydamerika. Panama byder på mange universiteter og højskoler, der er tosprogede og verdensklasse. Der 's et igangværende projekt kaldet City of Knowledge, som består af flere uddannelser i de gamle installationer af en tidligere amerikansk militærbase (Clayton).

Panama City er hovedstaden i Republikken Panama. Denne by er kendt for sine gode uddannelsesinstitutioner og deres diversificerede uddannelser. Nogle af dem er Florida State University Panama City, Technological University Panama, og Santa Maria La Antigua University.

PhD Panama City - Tag din PhD i Panama City. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Program ledelseskvalifikationer

ADEN campus Panamá
på universitet Fuldtid 130 timer March 2020 Panama Panama City

Over for udfordringer til den nye LEDERE TIL varig succes sine virksomheder